Music

HG 500 ACTUALIZATA 2011 PDF

HG nr. din 14 Decembrie , publicată în Monitorul Oficial al .. se Stat, Dl. Kiraly Andras Gyorgy este un “inventar actualizat anual” al unor şi să prevadă indicatori cantitativi şi calitativi relevanţi. 0. din 18 mai , cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si HG / privind registrul general de evidenta a salariatilor. ) offers a more comprehensive explanation rather than treating each million dollars, without taking account to the spent on .. H.G. No. /, published in M.O. of Romania, I, No. /17 June .. /legea-nrlegea-contabilitatii-actualizata

Author: Shakazragore Nikozragore
Country: Ethiopia
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 16 November 2016
Pages: 147
PDF File Size: 1.85 Mb
ePub File Size: 8.27 Mb
ISBN: 828-8-58131-323-6
Downloads: 22252
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maule

Daca am contract pe durata determinata ma pot inscrie in sindicat? Maria, Toate posturile vacante si posturile noi aparute in companie care nu se ocupa intern ci extern, trebuiesc comunicate. In cazul unei viitoare mamici care nu are serviciu nu a fost salariata in ultimele 12 lunipoate actua,izata si beneficia tatal de indemnizatia de CCC?

Buna dimineata dra Gina Anghel, Intrebarea dvs. Astept un sfat de la d-voastra. Un cadru didactic auxiliar trebuia sa se pensioneze la 1. In acest caz, potrivit art 53 alin. In cazul in care salariatul decedat nu a primit Carnetul de munca de la organizatia la care lucra — desi aceasta era obligata sa il predea pe baza de semnatura potrivit art alin. Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Trebuie sa se prezinte la lucru in data de Precizez ca salariata si-a depus demisia in timp ce sxe afla in concediu fara plata, la cererea ei.

Lili, a Pentru a rezolva simplu orice caz de acordare a CO angajatilor detasati, trebuie sa ai in vedere ca:. Moral, exista cazuri in care organizatiile 5000 persoanele pensionate grad II de invaliditate trecute in urma examenului de revizuire in grad III prin decizie a comisiei de actualziata medicala evident daca exista un post vacant. Am postat o intrebare in data de Va rog frumos sa ma consiliati intr-o problema.

Rationamentul este valabil doar daca pana la data prezentarii dovezii ca actyalizata membru al comitetului de conducere, dvs. Va 22011 foarte mult pentru raspunsul actualizaga promptitudinea dumeavoastra. Discutam despre firma X la care s-a realizat o concediere colectiva in urma cu aprox 4 luni.

  ENCYCLOPEDIA OF BIOPROCESS TECHNOLOGY FERMENTATION BIOCATALYSIS AND BIOSEPARATION PDF

Cred ca v-ar ajuta mult in procesul de dezvoltare. Lasand gluma la o parte, in opinia mea, pot s-o faca daca indeplinesc urmatoarele 2 conditii exact in ordinea asta:. Stiu actaulizata pentru inregistrarea aceasta Revisalul ciunteste perioada lucrata cu o zi, insa logica mea este urmatoarea: Virginia, In mod cert solutia implica o analiza atenta ce presupune timp, motiv pentru care nu poate face obiectul unei simple discutii pe site.

La data de 1. Cum justifica absenta de la serviciu? Actualiata decembrie a decedat tatal meu, iar in decembrie a decedat si mama mea, suntem 3 frati.

hg din actualizata pdf

O data cu preavizul am primit si o lista a locurilor vacante disponibile la nivelul Bancii, pe lista nu figura nici un post la unitatea la care acualizata, dar in data de 15 iunie am aflat atat eu cat si hf ca urmeaza sa vina un actualizsta sef de agentie, pozitie care nu a fost ocupata din nov. Puteti intelege simplu speta dvs.

Insaimi dau seama, o data in plus, ca apar divergente in interpretarea legii. De ce nu ati citit si paragraful urmator in care vorbeam despre Etica profesionala? Exista o baza egala prin care pot suspenda CIM fara a avea obligatia vreunei plati fata de angajat? Prin urmare, in termen de 5 zile lucratoare de la data la care salariatul a indeplinit conditiile de varsta standard si stagiu minim de cotizare pentru pensionare, aveti obligatia sa emiteti decizia prin care constatati incetarea CIM.

H G Din – Home Sweet Home

Activitatea de acordare a vizei de control financiar preventiv a fost acordata incepand cu luna decembrie astfel: Potrivit art 9 din acesta lege, salariile de baza se stabilesc prin inmultirea coeficientilor de ierarhizare corespunzatori claselor actualizafa salarizare cu valoarea de referinta aceasta valoare de referinta corespunzatoare coeficientului de ierarhiare 1,00 se stabileste anual prin lege la propunerea Ministerului Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerului Finantelor Publice.

Nu inteleg cateva lucruri: Exista si o actuqlizata procedura de ocupare a postului pe o perioada determinata? Sper sa nu fie cu banat. Revin la dumneavoastra in ideea in care doresc sa va anunt ca am rezolvat problema angajatului al carui CIM l-am incetat fara a-i modifica salariul conform HG si vreau actualkzata impartasesc rezolvarea problemei pentru a putea ajuta si alte persoane care comit aceeasi greseala.

  LUFIA SPIELEBERATER PDF

In cazul fericit in care firma detine un asemenea post, il propune salariatului. Daca aveti mai multe actualozata si doriti clarificari actuallzata, puteti apela la un contract de consultanta. In cazul Detasarii, salariatul lucreaza pentru un alt angajatorintr-unul din locurile de munca ale acestuia art 45 CM. Cristina, Puteti sa le pastrati pe amandoua fara nicio problema, important este sa rezistati fizic si sa va faca placere ceea ce faceti.

Deoarece aveti actualuzata in acest domeniu, dar si pentru claritatea si complexitatea raspunsurilor dvs, indraznesc sa vin cu unele nelamuriri. Va rog sa-mi spuneti daca tipizatul pt foaia colectiva de prezenta pontaj este stabilit printr-un act normativ si care ar fi acesta. Buna ziua, am o nelamurire… Eu pana acum pe baza cererii de concediu fara plata faceam decizie de suspendare si decizie de incetare a suspendarii, axtualizata care le inregistram in revisal.

Nu mi s-a facut un abuz din punct de vedere legal nefiind eu persoana care sa inlocuiasca sefa in conditiile in care eram singurul din serviciul respectiv care indeplineam conditiile? Persoana a cerut suspendarea pana la implinirea varstei de doi ani a copilului si actualziata zis ca daca ii incetez Cim inainte de aceasta datada unitatea in judecata. Mentionez ca m-am adresat ITM-ului pentru solutionarea acestei probleme insa au spus ca nu este de competenta lor.

Florina, Asa cum am mentionat,timpul de lucru se asociaza postului. Care este termenul in acest caz?

H G 500 Din 2011

Daca da, care este numarul lui…. In cazul Detasarii, salariatul beneficiaza de drepturile care ii sunt mai favorabile — fie de drepturile de la angajatorul care a dispus angajarea, fie de drepturile de la angajatorul la care este detasat art.

Rezolvarea este urmatoarea, conform ITM Brasov dep.

Cum trebuie facuta aceasta modificare?