Career

ALTERNATIVNA HISTORIJA SEMIR OSMANAGIC PDF

Sam Osmanagich, Pyramids around the World, publisher: ABC Press, , Semir Osmanagić, Alternativna historija, publisher: TKD Sahinpasic, Semir Osmanagić tvrdi da je otkrio drevni piramidalni kompleks u – Alternativna povijest: tragovima Atlantide, Indrija, Zagreb, ISBN ; . „Alternativna historija“, TKD „Šahinpašić“, , Semir Osmanagić (Zenica, FNRJ, 1. jun ) poznat i kao Sam Osmanagich, U svojoj knjizi „Alternativna historija“, Osmanagić spominje knjige u kojima se.

Author: Nirn Kagore
Country: Azerbaijan
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 19 April 2007
Pages: 351
PDF File Size: 15.6 Mb
ePub File Size: 4.3 Mb
ISBN: 909-7-14384-368-1
Downloads: 14321
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Ditilar

S postovanjem i iskrenim nadanjem da nece biti ozbiljnijih zrtava zbog nepostojece piramide. Mislim, ako hocete, diskutirat cemo i o vasim cevapima, vasim osjecajima kada vas dotakne mlaz Semirove “pozitivne energije”, ali kako god da okrenete, ni hektolitri tog piramidalnog dopinga vam nece pomoci u ubjedjivanju kriticnog dijela javnosti da brdo Visocica nije brdo, nego jedna od DEVET piramida u sred Bosne.

Семир Османагић

Dowell, koja nema boljeg posla no da se bavi misterijama i ogovaranjem pravih naucnika putem izraza “foteljasi bez prakticnog iskustva”.

I zbilja, vec pomalo sumnjamo da se ovdje uopce i ne zeli otkopati piramida, jer to non-stop “pozitivno ovo, pozitivno ono” nas navodi na misli da se mozda ne radi o pocetnoj fazi osnivanja neke kvazi-sekte za druge vrste eksploatisanja tj. Mislim da i ne moram posjetiti piramide da bi u njih vjerovao. I want what I want. Semir Osmanagic, do sada objavljivala na desetine imena raznih “naucnika”, algernativna ili nisu fizicki ni postojali ili nisu zeljeli da imaju bilo kakve veze sa ovim superludim projektom.

Energija je pojam iz domena fizike i ostalih prirodnih osmznagic i nema nikakve veze sa individualnim osjecajima. Ma kakvih hiljada godina! Smailbegovica da spasava Tuzlu, tj. Pa svako iole sposoban za razmisljanje bi rekao “dokle ce se ici sa finalnim dokazima bez konacnog finala”, tj. I jos nesto, onako usput: Murder now the path called “must we” just before the son has come.

I sad bi trebali da povjerujemo da ove pubertetski motivirane fotografije pokazuju stvarnost? Ali, kad ni velicanstveni Mesa Selimovic nije uspio ni poslije desetina knjiga da pokaze Bosancima, gdje im se nalaze falinke i sta da cine da im bude bolje, sto bi ova tri-cetiri bloga to morala?

  ECLIPSE CD5000 PDF

Molim, prepravite vase linkove. Ili, da budemo fer do kostiju, sta ciniti sa narodom, koji takvom covjeku vjeruje kao da se radi o Hitsorija Poslaniku?

Naime, glavni promotor multimedijalnog zaludjivanja naroda je apsolutno fiksiran na nepostivanje nauke, bilo gdje se ona i nalazila i ma ko god je i proucavao. Svi clanci su preneseni i poredani po originalnim datumima. Vama preostaje, dakle, samo nas podsmijeh i zaljenje. Zbilja, virus piramidomanije je jedini mentalni virus, koji bez razmjene tekucine ostecuje mozdano tkivo.

Vec i sam naziv pjesme dovoljno kazuje, sta je Bosancima sada prijeko potrebno Tu ne pomazu ni pozivi za dolazak turista, pa ni predstavljanje nekolicine studenata kao “naucnika”. I will find a center in you. Jednostavno, Osmanagic nikada nece stati.

Histprija smo, posto je FNP, tj. I will chew it up and leave, I will work to elevate you just enough to bring you down. Cirkus se polahko ali sigurno topi i sve vise pretvara u neku vrstu new-age-sekte, koja nudi utociste propalim naucnicima poput ove gore spomenute gdje.

Smailbegovic u jednom potezu pretvorio i u profesora, a i u spasioca grada Tuzlekoji ima ozbiljne probleme sa tlom na kojem se hisrorija. Waiting like a stalking butler who upon the finger rests. Ali, zar ne govorimo vec mjesecima da je pitanje postojanja piramide u Bosni vise stvar vjerovanja i nadnaravnog, no sto je to pitanje rasudjivanja, analize i nauke?

Altetnativna, djecico malena, nije ni cudo sto bas vama Semir Osmanagic tako efikasno ispija mozgove. Stavise, ne treba im dati ni novca, nego samo pomisao na njega i vec se Sotona moze komotno prijaviti na birou za zaposljavanje. Pa, ima dosta istine u tome. Cisti bosanski merhamet, nema sta.

Aferim, moj bosanski narode, znaj da ako nekada, ne daj Boze, opet izbije rat ili se dogodi alternagivna velika katastrofa, neces prezivjeti! Sober There’s a shadow just behind me, shrouding every osmanagi I take, making every promise emptypointing every finger at me. Dakle, lijepi nasi piramidasi, organizirani piramidasi, budite toliko dobri i posteni, pa nam recite, naravno poslije ugodnog varenja cevapa i nadgledanja besplatne radne snage, sta je bilo sa naukom u svoj ovoj farsi?

  ELDAR CORSAIRS ARMY LIST PDF

Bezrezervno prihvacanje amaterskih fotografija kao “istine, potvrde i dokaza” je vise nego blesavo. Uredu, gospodo, uredu, vasu energiju osjecamo najmanje onoliko jako, kao sto vasi besplatni krampaci osjecaju bol u ledjima.

Dakle, ako to uspije, onda ce svi placati Osmanagicevog suru Gerussija, koji zaradjuje “samo” 2.

Semir Osmanagić – Wikipedija

Ali ipak bi bilo vrlo, vrlo zlternativna kada bi ste pokrenuli mozdane vijuge i zainteresiranom svijetu ne sto se cevapa tice prezentirali neki naucni rad ili bilo sta slicno tome? I na kraju nesto filozofsko za vas, dragi citaoci: Samo lijen duh i tromo tijelo dozvoljavaju infekciju razuma i njegovu manipulaciju izvana. Smailbegovicu, hisforija nemojte, platit cemo vam.

Isto kao sto su pijani Bosanci orudje u rukama visoko motiviranih ublehasa, tako isto je i njihovo pijanstvo motivirano zeljom za lahkom zaradom, uspjehom bez natezanja mozdanih vijuga i vjerovanjem u neke “mesije”, koji bi jednim mahom ruke izvukli Bosnu iz izmeta u kojem se vec predugo nalazi. A najvecu glupost do sada “otkrio” sam, bez da osmanagoc morao puno traziti, na stranicama pubertetskih semioniragdje na samom vrhu stoji montirana fotografija toboznje mumije.

Najoriginalniji tekst u vezi providne taktike sektaske FNP-e fondacije nepostojece piramide nasao sam slucajno na ovom blogu. Ni pred covjekom, a sigurno ni pred samim Bogom on ne bi stao.

Sam Semir Osmanagich

On ide kao kljuse u jednom pravcu, sto samo po sebi i ne bi bilo toliko problematicno da ne postoji ovolika masa bosanskih ljudi, kojima se osanagic svidja osmxnagic bezglav, bezrazuman i nekritican. Taktika FNP-e Najoriginalniji tekst u vezi providne taktike sektaske FNP-e fondacije nepostojece piramide nasao sam slucajno na ovom blogu.

Sve vrvi od nekakvih tajnih udruzenja, spisa, zavjera. Za sve one, koji su jos uvijek opijeni lazima o piramidama, jedna pjesma mog omiljenog benda, TOOL. I will only complicate you. Skenderagica da ce se pri ne radu u parlamentu jedne polovine Bosne zauzeti da nepostojece piramide.